Împreună spre reuşită

  • office@brainyconsulting.ro

Povestea Brainy

Salut! Ce crezi că ne spun poveştile?

Poveştile sunt precum oamenii. Ele dau speranţă. Nu pot să trăiască singure. Undeva, cineva trăieşte… o poveste.

BRAINY Management & Consulting s-a născut din dorinţa a doi tineri, Oana şi Alex, convinşi de nevoile comunităţii actuale aflate într-o continuă schimbare.

Povestea noastră a început în vara anului 2014, moment în care s-a conturat trecerea de la teorie la practică.

Astfel, Oana şi Alex şi-au unit forţele şi competenţele, dându-şi seama că domeniul psihologiei, al resurselor umane şi cel al dezvoltării personale poate fi combinat cu cel al leadershipului şi al managementului de proiect.

Acest fapt ne face să putem contribui cu idei noi şi soluţii complexe la povestea ta! Venim în ajutorul clienţilor care îşi doresc îmbunătăţirea vieţii personale şi profesionale, optimizarea proceselor interne ale companiei şi schimbarea pentru performanţă și creştere.

Şi tu eşti o poveste! Care e povestea ta?

1397

Oana Branea

Consilier Dezvoltare Personală

Oana Branea, născută în prima zi din primăvara lui ’88, este trainer şi fondator în cadrul Brainy Management & Consulting, cu experienţă în domeniul educaţional.

O fire contemplativă şi tenace în acţiunile sale, absolventă a Facultăţii de Litere, Oana a fost mereu preocupată de evoluţia personală şi profesională. Actualmente, studiază Psihologia la Universitatea Babeş – Bolyai, în cadrul căreia a absolvit cursul postuniversitar, Terapia şi activităţile asistate de animale.

Crede cu tărie că orice om este unic şi valoros, atât prin prisma acţiunilor sale cât şi prin individualitatea complexă şi inconfundabilă. Astfel, şi-a îndreptat atenţia asupra factorului uman, dorind să fie alături de cei care vor să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii, devenind astfel Consilier pentru Dezvoltare Personală.

Email: oana.branea@brainyconsulting.ro

1396

Alexandru Branea

Consultant Management de Proiect

Alexandru Branea este co-fondator al Brainy Management & Consulting, consultant în managementul de proiect şi un practician şi coach Agile.

Cu studii în informatică, şi cu o experienţă de 8 ani în domeniul IT (atât ca dezvoltator web cât şi ca manager de proiect), Alexandru este o persoană analitică ce face tot posibilul să grăbească procesul de găsire şi implementare a soluţilor în toate provocările ce îi apar.

Lucrând de 4 ani conform principiilor Agile de dezvoltare de software, Alexandru s-a focusat în ultima perioadă pe coaching-ul diferitelor echipe şi companii, atât din interiorul ţării cât şi din afara ei, în implementarea de metodologii care să corespundă cu principiile Agile, cu precădere Scrum. Totodată, este de părere că aceste principii nu trebuie restrânse doar la dezvoltarea de software ci pot fi aplicate cu succes în aproape orice industrie.

Email: alexandru.branea@brainyconsulting.ro

Misiune

Succesul este o călătorie, nu o destinaţie. Aproape de tine, de aşteptările şi obiectivele tale de dezvoltare, într-un cadru securizant putem contribui la călătoria succesului tău..

Viziune

Este uşor să înveţi a merge. Important este încotro te îndrepţi. Noi, alături de tine, te călăuzim în călătoria ta spre MAI MULT, MAI BINE, MAI FRUMOS..

Valori

,,Raison d’être”: ancorarea în realitate, conştientizarea momentului prezent

Empatia: sentimentele, gândurile şi emoţile tale sunt importante pentru noi

Comunicarea: fundament al vieţii umane prin care putem clădi sens şi semnificaţie

Integritatea: tot ceea ce întreprindem se ghidează pe respect şi transparenţă

Reuşita: ţinta noastră este de a trăi în armonie şi echilibru personal, social, familial şi emoţional

Partenerii noştri