Împreună spre reuşită

  • office@brainyconsulting.ro

În momentul de faţă, Brainy Consulting are în derulare trei programe educaţionale sau pentru dezoltarea personală, care sunt prezentate în lista de mai jos. Te invităm să accesezi pagina individuală a fiecărui program pentru mai multe informaţii, şi, bineînţeles, nu ezita să ne contactezi dacă doreşti mai multe detalii.

Da, poţi!

Pentru a le oferi preşcolarilor un cadru optim în care să-şi valorifice abilităţile sociale şi emoţionale, programul "Da, poţi!" accentuează importanţa acestora prin tehnici cognitiv-comportamentale, reprezenând o practică educaţională şi parentală.

Citeşte mai mult

Atelier pentru trup şi suflet

Informaţii noi, interacţiune, relaxare şi (auto)cunoaştere sunt câteva componente cheie ale unui atelier de dezvoltare personală. Pentru a afla mai mult, oferă-ţi posibilitatea schimbării într-un cadru autentic pe care îl poţi avea făcând parte dintr-un grup.

Citeşte mai mult

Din lumea celor care nu cuvantă

Animalele sunt tovarăşi speciali pentru copii iar relaţia dintre aceştia se bazează pe acceptare necondiţionată. Pentru a facilita acest proces, programul "Din lumea celor care nu cuvântă" este menit să ofere atât beneficii psihosociale cât şi psihofiziologice.

Citeşte mai mult